fbpx

Bursa de Transport Marfa

BidTrans este o bursa de transport fara case de expeditii, care ofera o platforma de conectare intre firmele de transport si clientii care doresc sa transporte marfa. Acest serviciu revolutionar elimina necesitatea utilizarii caselor de expeditii si a intermediarilor, permitand clientilor sa colaboreze direct cu sute de firme de transport atent monitorizate.

Pe BidTrans, clientii pot posta o cerere de oferta de transport si primesc oferte direct de la firmele de transport interesate. Acest lucru le permite sa aleaga cea mai buna oferta din punct de vedere al pretului si a serviciilor oferite. De asemenea, le ofera posibilitatea de a colabora direct cu firmele de transport, ceea ce le permite sa cunoasca in detaliu modul in care marfa lor va fi transportata si sa aiba un control mai mare asupra procesului de transport.

BidTrans ofera transport atat intern cat si international, astfel ca clientii pot utiliza platforma indiferent de destinatia marfurilor lor. De asemenea, platforma ofera o serie de instrumente de monitorizare si gestionare a transportului, permitand clientilor sa isi urmareasca marfa in timp real si sa aiba acces la informatii despre starea transportului.

Firmele de transport care colaboreaza cu BidTrans sunt atent monitorizate pentru a asigura calitatea serviciilor oferite. Platforma le permite sa primeasca evaluari si recenzii de la clienti, astfel ca acestia pot avea o imagine clara a reputatiei firmei cu care colaboreaza.

In concluzie, BidTrans ofera o solutie inovatoare pentru transportul marfurilor, eliminand necesitatea utilizarii caselor de expeditii si a intermediarilor. Prin conectarea directa a clientilor cu firmele de transport, BidTrans ofera posibilitatea de a colabora direct si de a avea un control mai mare asupra procesului de transport. Daca doriti sa transportati marfa intr-un mod inteligent si eficient, atunci BidTrans este alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

Adio intermediari!

BidTrans.eu este singura platforma unde casele de expeditii au accesul interzis. Am eliminat intermediarii pentru ca tu sa te bucuri de preturi mai bune si o relatie directa transportator-beneficiar in conditii de maxima securitate unde furtul de identitate si transportul fara asigurare sunt imposibile.
Identitatea firmelor de transport este verificata fizic la locatia prezentata pe siteul Ministerului de Finante, nu doar prin analizarea unei foto copii a certificatului de inmatriculare a firmei, astfel furtul de identitate este imposibil, infractiune ce anul trecut a dus la pierderi de milioane de euro doar in Romania. Spre deosebire de intermediari ce nu pot face asta in cateva minute, noi aprobam firmele DOAR DUPA verificari atente ce includ chiar si taloanele masinilor.

Siguranta pe primul loc

Am luat toate masurile pentru ca marfa ta sa fie in conditii de siguranta si pe maini bune tot timpul, lucruri la care casele de expeditii dau gres de ani de zile neavand capacitatea de a verifica valabilitatea politelor in timp util.
Asigurare CMR si RCA valabila
In graba de a prinde o cursa, intermediarii verifica doar o foto copie a politei de asigurare, si nu verifica direct cu asiguratorul daca ratele acesteia au fost achitate, lucru ce ar duce la anluarea asigurarii si in consecinta imposibilitatea de a recupera un prejudiciu in cazul unui accident. Noi verificam toate politele de asigurare CMR constant cu asiguratorii pentru ca marfa ta sa fie transportata in conditii de siguranta lucru pe care un intermediar nu il poate face in cateva zeci de minute cat dureaza vanzarea cursei.

Siguranta platii

Asa cum pentru beneficiari am creat cel mai sigur mediu pentru transport de marfa intern si international, la fel si pentru transportatori avem o serie de conditii speciale ce le garanteaza incasarea contravalorii cursei.
Plata la descarcare
Plata la descarcare garanteaza beneficiarului posibilitatea de a verifica marfa transportata inainte de plata, si garanteaza transportatorului faptul ca isi va incasa factura aferenta transportului de marfa. Daca intermediarii incaseaza facturile de transport inainte de incarcare si platesc transportatorii la 30-45 de zile, beneficiarii BidTrans achita contravaloarea curselor la sosirea marfii, cursa se achita direct transportatorilor deci profitul caselor de expeditii ramane in buzunarele beneficiarilor si al transportatorilor.

Preturi corecte si reale

Intermediarii, dar si unele firme de transport tind sa speculeze anumite momente pe piata transporturilor si sa supra taxeze beneficiarii, nu de putine ori cursele sunt taxate si cu 100-200% mai mult decat valoarea reala.
Preturi monitorizate
La BidTrans sistemul nostru genereaza automat cotatiile de pret pentru transport de marfa intern sau international, preturi corecte, corelate cu pretul per litru de motorina, curs valutar si alti peste 50 de indicatori astfel incat sa putem oferi cel mai corect pret de pe piata tot timpul nu doar ocazional. Nici transportatorii, nici beneficiarii nu pot stabili pretul, acesta se stabileste automat de catre sistem in baza unui algoritm foarte precis si complex in functie de cerere si oferta si alti indicatori economici.

Alocarea curselor

Sistemul nostru de alocare al curselor face automat o potrivire perfecta intre masinile si marfurile disponibile astfel incat solutia sa fie una cat mai eficienta atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al impactului asupra mediului.
Masina potrivita la momentul potrivit
Daca aveti de efectuat un transport de marfa intern sau international, BidTrans scaneaza automat intreaga retea de autovehicule disponibile in baza de date si in functie de specificatia marfii aloca o serie de solutii, atat pentru marfuri in regim de curse express cat si pentru cele la grupaj la camion. Transportatorii potriviti primesc notificare cu privire la existenta marfii si accepta marfa folosindu-se principiul primul venit - primul servit.