fbpx

Inteligența artificială în serviciile de transport de marfă intern și internațional

Cum asigură inteligența artificială securitatea activității de transport rutier marfă?
Platformele destinate activității de transport rutier marfă asigură legătura dintre transportator și beneficiar. În plus, pe lângă simplificarea procesului de selecție a companiei de transport, prin utilizarea inteligenței artificiale ele oferă beneficiarului și garanția că marfa ajunge negreșit la destinație în condiții optime. Iată de exemplu cum platforma BidTrans îmbunătăște activitatea de transport:

Asigură transparența serviciilor
Platforma pentru transport internațional marfă BidTrans este optimizată în așa fel încât beneficiarul să primească toate datele necesare legate de transportator. Aceste informații includ numărul de înmatriculare al mașinii în care marfa lui este încărcată, amănunt care nu de puține ori este omis de casele de expediții.

Reduce riscul accidentelor
Dând șoferilor libertatea să accepte doar cursele pe care le consideră fezabile și doar în momentele în care nu sunt angajați în altă acțiune, se reduce radical gradul de stres și se elimină cauzele stărilor de surmenaj. Astfel, scade considerabil și probabilitatea producerii accidentelor de pe urma cărora au de suferit atât șoferul, cât și marfa transportată.