fbpx

De ce să optezi pentru metoda de transport frigorific?

Transport marfa frigorifica, congelate, refrigerate

Transport marfa frigorifica, congelate, refrigerate

Pentru multe produse transportul frigorific este o necesitate. Mai ales când vine vorba de produse alimentare, beneficiile sunt evidente. Pentru a-și păstra prospețimea și a nu-și pierde caitățile, acestea trebuie păstrate în condiții optime de temperatură și umiditate, de la locul de încărcare și până la cel de desfacere. 

Exportatorii de produse perisabile depind de serviciile de transport frigorific

Marele avantaj pe care îl obții de pe urma transportului frigorific este menținerea calității mărfii tale. Acest lucru se aplică și în cazul produselor sensibile la factorii de mediu precum produsele farmaceutice.

O creștere simțitoare în cererea de produse perisabile

Transportul frigorific permite mutarea produselor din punctul A în punctul B eliminând astfel nevoia de a produce local. Și mai ales când vine vorba de medicamente cu costuri de producție costisitoare, transportul frigorific se dovedește cea mai rapidă și convenabilă formă de aprovizionare. 

În plus, în cazul peștelui sau al fructelor de mare, dar și în cazul fructelor exotice, transportul frigorific este singura metodă prin care locuitorii țărilor unde nu există astfel de produse se pot bucura de diversitate. 

Pe lângă satisfacerea nevoii de medicamente rare, transportul frigorific a dus și la îmbogățirea pieței cu noi produse inaccesibile în secolele precedente și implicit la o cerere din ce în ce mai mare de astfel de delicatese. 

Unde găsești cea mai ieftină metodă de transport frigorific?

La BidTrans găsești transportatori pentru orice tip de marfă. Și pentru transportul frigorific, ca și pentru alte tipuri de transport marfă, promitem servicii de maximă calitate:

・înregistrare gratuită în platformă; 

・zero comisioane de intermediere; 

・întotdeauna prețuri corecte;

・flotă de camioane atent verificate;

・transportatori de încredere cu acte la zi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *