fbpx

Transportul intern și internațional de marfă vrac

Transportul intern și internațional de marfă vrac

Transportul intern și internațional de marfă vrac

Mărfurile vrac sunt constituite din acele tipuri de bunuri compuse din bucăți de diferite mărimi sau cu o consistență granulată. Mărfuri vrac pot fi produsele chimice, deșeurile, minereurile, bauxita, cărbunele, pietrișul, nisipul, pietrele, cocsul, sulful, îngrășămintele, cerealele, semințele, zahărul etc. Pentru transportul intern și internațional de marfă vrac, ca tipuri de vehicule sunt folosite camioanele cu autodescărcare, remorcile și semiremorcile, sau autoutilitarele basculante.

Transportul mărfurilor vrac constituie un segment important pentru economia națională și internațională asigurând buna funcționare a următoarelor industrii: agricultura, mineritul, industria petrochimică și industria construcțiilor. De eficiența și profesionalismul transportatorilor care desfășoară această activitate depinde în mod direct prosperul companiilor de stat sau particulare care activează în industriile amintite, dar și dezvoltarea rurală și urbană.

În cazul transportului de mărfuri vrac, provocarea constă în expedierea bunurilor din punctul A în punctul B având grijă ca toate proprietățile acestora să rămână nealterate. Condițiile meteorologice, dar și riscul instalării dăunătorilor reprezintă doi factori care degradează ireversibil marfa. De aceea, acest tip de transport trebuie efectuat doar de transportatori cu experiență în domeniu. 

Pe platforma BidTrans din mulțimea transportatorilor afiliați înscriși în sistem, poți găsi partenerii perfecți pentru efectuarea transportului intern și internațional de marfă în vrac. Acoperim orice punct din România precum marile orașe București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu sau Constanța, dar și orașe sau așezări mai puțin industrializate. Efectuăm transporturi în Franța, Italia, Olanda, Norvegia, Suedia, Grecia, dar și în alte țări din Europa și nu numai. Utilizând platforma BidTrans beneficiezi de servicii de transport în conformitate cu standardele europene și legislația ce reglementează acest domeniu la prețuri corecte, fără comisioane de intermediere, cu până la 50% mai ieftine decât la casele de expediții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *