fbpx

De ce o bursa de transport fara case de expeditii?

BidTrans a fost creat de o echipa de oameni cu experienta in domeniul transporturilor, care au identificat o nevoie acuta pentru o platforma care sa faciliteze comunicarea intre companiile de transport si clientii lor. Astfel, BidTrans a luat nastere in 2016, ca o platforma online care permite clientilor sa posteze cereri de transport, iar firmele de transport sa ofere oferte personalizate, in functie de necesitatile acestora.

Functia principala a platformei este de a simplifica procesul de transport al marfurilor, eliminand necesitatea de a contacta manual fiecare firma de transport in parte. In schimb, clientii pot posta cererea lor de transport pe platforma, iar firmele de transport pot oferi oferte personalizate, in functie de destinatia marfii, greutatea si volumul acesteia, precum si de termenul de livrare.

In acest fel, platforma BidTrans ofera o solutie eficienta pentru ambele parti implicate – clientii pot alege cea mai buna oferta din punct de vedere al pretului si al termenului de livrare, in timp ce companiile de transport pot castiga noi contracte si isi pot diversifica portofoliul de clienti.

Platforma BidTrans ofera, de asemenea, o serie de instrumente care faciliteaza comunicarea intre clienti si firmele de transport, precum sistemul de notificari, care anunta automat clientii atunci cand o firma de transport ofera o oferta, sau sistemul de tracking, care permite clientilor sa urmareasca in timp real stadiul transportului marfii lor.

In plus, platforma ofera posibilitatea de a face plati online, prin intermediul unor sisteme de plata sigure, ceea ce faciliteaza procesul de achitare a transportului marfii.

In ciuda faptului ca a luat nastere doar in 2016, BidTrans a devenit rapid una dintre cele mai populare platforme de transport de marfuri din Romania, avand o baza solida de clienti si de firme de transport, care se bucura de avantajele oferite de aceasta platforma.

În ultimii ani, a apărut o creștere a numărului de platforme de bursă de transport, care oferă servicii de conectare a transportatorilor cu clienții. Aceste platforme au devenit o opțiune populară pentru ambele părți, deoarece le permite să găsească parteneri de afaceri și să negocieze prețuri direct, fără a fi nevoie de intermediari.

Una dintre aceste platforme, BidTrans, se deosebește prin faptul că elimină intermediarii din ecuație, permitând clienților să lucreze direct cu transportatorii. Astfel, se elimină costurile suplimentare pe care le-ar putea genera intermediarii și se oferă clienților posibilitatea de a obține prețuri mai bune pentru serviciile de transport.

Fără intermediari, BidTrans oferă o experiență simplificată și mai transparentă pentru ambele părți. Clienții pot accesa o bază de date cu transportatori disponibili și pot trimite oferte direct acestora, iar transportatorii pot accepta sau refuza ofertele pe baza criteriilor lor de selectare.

De asemenea, platforma oferă un sistem de evaluare a transportatorilor, care le permite clienților să vadă feedback-ul altor utilizatori și să ia decizii informate în ceea ce privește alegerea unui transportator. Acest lucru poate fi de ajutor în cazul în care clienții nu au experiență în domeniu sau nu cunosc transportatorii disponibili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *