fbpx

Transport intern și internațional de lemn și cherestea

Transport intern si international de cherestea

Transport intern si international de cherestea

România este un producător important de lemn pe piața europeană. Fagul, nucul, cireșul, stejarul, frasinul sau arțarul sunt doar câteva din esențele produse în România. Pentru transportul intern și internațional de lemn și cherestea pentru mobilă și nu numai, platforma BidTrans îți stă la dispoziție cu prețuri de până la 50% mai avantajoase decât la casele de expediție.

 

Un lucru important pentru transportul lemnului și cherestelei

Speciile de lemn sunt împărțite în două mari categorii: 

・lemn tare

・lemn moale

În cea dintâi categorie se încadrează principalele specii de lemn produse în România, cele amintite mai sus. Ele sunt folosite pentru confecționarea mobilei, dar și pentru placaje și furniruri.

În cea de-a doua categorie se încadrează lemnul coniferelor precum: pinul, bradul, molidul sau cedrul, un lemn excelent pentru fațadele imobilelor, sau confecționarea instrumentelor muzicale.

Pentru transportul lemnului unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere este cunoașterea masei și volumului de lemn pe care vrei să-l transporți. În funcție de esență, calitățile lemnului diferă considerabil, iar lemnul neprelucrat cântărește mai mult decât produsul finit, mobila. Pe de altă parte, mobila din lemn, deși mai ușoară decât lemnul brut, este mai voluminoasă și ocupă mai mult spațiu.

Indiferent de cantitatea de lemn pe care dorești să o transporți în România sau alte țări din Europa, înregistrează-te în platforma BidTrans și află pe loc bugetul minim și maxim de care ai nevoie pentru acest serviciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *