fbpx

Transport intern și internațional de utilaje

Transport de marfuri agabaritice

Transport de marfuri agabaritice

Utilizând platforma BidTrans poți efectua trasporturi interne și internaționale de utilaje. Înregistrează-ți marfa și află care este suma minimă și maximă de care trebuie să dispui pentru realizarea transportul dorit. Transportatorii noștri afiliați asigură servicii de cea mai bună calitate în România, dar și în afara țării, întotdeauna calculate la prețul corect.

 

Indiferent de industria în care activează afacerea ta, poți găsi pe platforma BidTrans o metodă de transport care să se potrivească caracteristicilor mărfii tale. În funcție de volumul și greutatea acesteia, poți opta pentru varianta de transport normal, sau pentru transport agabaritic intern și internațional.

 

După tipul de marfă, există următoarele categorii de transport. Iar în platforma noastră sunt înscriși transportatori afiliați care le pot asigura pe oricare dintre ele.

 

・transport materiale pentru industria siderurgică;

・transport echipament industrial greu;

・transport utilaje industriale: strunguri, motoare, generatoare;

・transport utilaje agricole;

・transport utilaje construcții;

・transport tractoare;

・transport nave;

・transport grinzi de beton;

・transport silozuri;

・transport cilindri;

・transport hale industriale;

・transport pentru industria petrolieră;

・transport de alte utilaje și vehicule.

 

Transportatorii noștri afiliați sunt atestați pentru servicii de transport agabaritic și au deja o vastă experiență în domeniul transporturilor. În plus, sunt verificați în permanență în legătură cu existența și valabilitatea asigurărilor RCA și CMR pentru ca marfa ta să fie în deplină siguranță pe tot parcursul traseului.

 

Din România și până în Bulgaria, Franța, Germania, Marea Britanie, Olanda, Grecia, Italia, Norvegia, Suedia, Turcia, Cehia, Polonia și multe alte țări, alege să trimiți orice tip de marfă utilizând platforma BidTrans și beneficiezi de prețuri fără comision de intermediere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *