fbpx

Transport marfă internațional România – Austria 

Transport marfă internațional România - Austria

Transport marfă internațional România - Austria

Austria este unul din statele Uniunii Europene cu o situație stabilă din punct de vedere economic. De-a lungul timpului Austria a oferit lumii o mulțime de inventatori și oameni de știință care au contribuit la prosperul întregii omeniri. De asemenea, sistemul economic al Austriei se poate caracteriza ca o piață liberă cu accent pe fiecare idivid în parte, indiferent de nivelul său de pregătire sau aptitudini. Iar aceasta este doar premisa pe care antreprenorii se bazează atunci când încep să dezvolte afaceri cu parteneri din Austria. Citește în continuare 3 motive pentru care Austria este țara potivită pentru viitorul întreprinderii tale și de ce ar trebui să găsești din timp cei mai buni parteneri de transport marfă internațional România Austria și retur?

3 Motive pentru care afacerea ta are un viitor în Austria

#1 Austriecii pun preț pe relațiile și partenerii de afaceri

Austria a atins gradul de dezvoltare din prezent datorită sistemului său sistem economic și social care promovează formarea și menținerea unor relații de afaceri soide, bazate pe respect mutual. Nu este simplu să câștigi încrederea unui om de afaceri austriac, dar odată ce ai reușit, poți fi sigur că vei avea de partea ta un partener important pentru afacerea ta. 

#2 O țară dezvoltată pe toate planurile

Pe lângă sectorul serviciilor recunoscut în întreaga lume pentru calitatea sa ireproșabilă, în Austira se pune accent și pe industria producătoare. An de an se investesc sume importante atât în industria alimentară cât și în producția bunurilor de lux, a vehiculelor, dezvoltarea ingineriei mecanice, siderurgiei și farmaciei. 

Materiile prime de care dispune Austria sunt fierul și alte metale, dar tot ele constituie și principalele bunuri importate de Austria din străinătate.

La capitolul agricultură Austria se îndreaptă către producția organică, fără îngrășăminte și alte chimicale, iar în prezent se poate lăuda cu un procent de 22% de produse naturale, fără aditivi, pe piață. 

#3 O țară din care să imporți calitate

Este adevărat că Austria se bazează și pe importuri când vine vorba de materii prime, dar cu resursele importate produce unele din cele mai apreciate bunuri artizanale din lume. Sticla, ceramica și țesăturile austriece sunt la mare căutare pretutindeni, iar pentru importul lor în România, la BidTrans dispui de prețuri cu până la jumătate mai mici decât la casele de expediții.

Partenerul ideal pentru transport marfă România – Austria, Austria – România

Viena, Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Villach, Dornbirn, Wiener Neustadt, sau Steyr sunt doar câteva din orașele austriece unde te putem ajuta să-ți transporți marfa, sau dimpotrivă, de unde să aduci marfă din Austria în România. Înscrie-te în platforma BidTrans și algoritmul nostru îți va calcula pe loc bugetul minim și maxim de care ai nevoie pentru efectuarea transportului dorit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *