fbpx

Transport marfă România – Franța 

Transport marfa Romania - Franta

Transport marfa Romania - Franta

Alături de Germania și Țările Nordice, Franța este una din cele mai dezvoltate țări din Europa. Pentru acest motiv, mulți europeni și nu numai, o consideră un mediu propice pentru desfășurarea afacerilor, în special în domeniul importurilor și exporturilor. Dacă firma ta produce bunuri care se pretează piețeii franțuzești, iată 3 motive pentru care ar trebui deja să te interesezi de cea mai convenabilă metodă de transport marfă internațional România – Franța și Franța – România:

De ce să țintești către Franța în planul de dezvoltare al afacerii tale?

#1 Franța este fruntașă la infrastructură

Franța este țara cu cea mai cuprinzătoare rețea de drumuri din Europa, iar la capitolul autostrăzi ocupă un impresionant loc doi. În plus, eficiența ei în domeniul transporturilor se reflectă în faptul că primește cea mai mare investiție străină directă în domeniul logisticii.

#2 Franța este o destinație populară

Dacă produsele tale se remarcă prin calitate, mai mult ca sigur își vor găsi cumpărători în Franța. Pentru conferințele de afaceri Franța este destinația numărul unu în lume; Turiștii internaționali o preferă în locul oricărei altei țari; Iar pentru studenți se află pe locul trei în topul țărilor unde doresc să-și continuie studiile.

#3 Locul doi la importuri și exporturi

Imediat după Germania, Franța ocupă locul doi în domeniul importurilor și exporturilor. Franța exportă în afara granițelor sale mașinării, echipamente, fier și oțel, produse din plastic, medicamente și băuturi. Dar și importă o mulțime de bunuri și materii prime precum uleiurile nerafinate. 

 

Cauți servicii de transport marfă internațional?

Dacă piața către care se îndreaptă afacerea ta este Franța, nu uita că la BidTrans găsești servicii de transport România – Franța sau Franța – România la prețuri corecte, în permanență actualizate. Paris, Lille, Bourdeaux, Rouen, Le Mans, Renes, Brest, Nantes, Lyon sau Strassbourg sunt doar câteva din orașele franceze pe care te poți axa pentru dezvoltarea afacerii tale. De transportul mărfii se ocupă transportatorii noștri afiliați iar pentru serviciul prestat nu plătești decât valoarea lui reală, fără comisioane către casele de expediții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *