fbpx

Transport marfă internațional România – Spania

Transport marfă internațional România - Spania

Transport marfă internațional România - Spania

Transporturile de marfă pe ruta România – Spania și retur, Spania – România sunt din cele mai diverse. De la produse alimentare precum fructe, legume, ulei de gătit și zahăr și până la produse de curățat, adezivi și haine, an de an tone de bunuri parcurg drumul dintre cele două țări. 

Mărfuri spaniole pe piața românească

Când vine vorba de Spania, în topul celor mai căutate produse originare din această țară sunt vehiculele și utilajele, mașinăriile, uleiurile și combustibilii, echipamentele mecanice, plasticul și produsele din prastic, medicamentele, fructele, nucile, hainele și accesoriile. 

Când spui Spania, nu poți să nu te gândești și la modă. Spania este căminul unora din cele mai cunscute branduri de fast fashion din întreaga lume. Printre acestea se numără Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius sau Massimo Dutti, care aproape că nu lipsesc din niciun mall din capitală sau din provincie. Ce-i drept, puține din aceste haine sunt produse chiar în Spania, dar chiar și așa brandurile spaniole alcătuiesc o bună parte garderoba românilor. 

De asemenea, o simplă vizită la supermarket te poate familiariza într-o anumită măsură cu bunurile produse în Spania și exportate în Europa. Fructele exotice precum kaki, portocalele și lămâile, dar și fructe care cresc și în țara noastră precum merele, prunele sau cireșele din Spania umplu standurile magazinelor românești. 

Alte vedete ale bunurilor spaniole în România sunt gresia și faianța, ambele cu modele unicat, la mare căutare de către constructorii, arhitecții și designerii de interior de aici.

Mărfuri românești pe piața spaniolă

În principal, Spania importă uleiuri alimentare nerafinate, mașini și componente mecanice, diferite tipuri de medicamente și petrol. Iar exporturile românești către această țară sunt și ele puternic promovate de către autoritățile competente. 

Ambasada României în Spania de exemplu, încurajează implementarea programelor de dezvoltare a IMM-urilor românești și chiar suportă o parte din cheltuieli pentru cei care vizitează Spania cu acest scop. Recent, producătorii români îi tentează pe spanioli cu obiecte sanitare, panouri solare și materiale de construcții.

Prețul corect pentru transport mărfuri România – Spania, Spania – România

Din orice punct al României și până în Barcelona, Valencia, Zaragoza, Pamplona, Madrid, Malaga, Bilbao, Sevilla, Lugo, Santiago de Compostela, Pontevedra sau San Sebastian pe platforma BidTrans găsești întotdeauna prețul corect pentru transportul mărfii tale. Să-ți faci cont este gratis! Te așteptăm!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *