fbpx

Transport marfă internațional România – Turcia

Transport marfă internațional România - Turcia

Transport marfă internațional România - Turcia

Dacă excludem țările membre ale Uniunii Europene, Turcia reprezintă principalul partener comercial al României atât din punct de vedere al importurilor, cât și al exporturilor. Cele două țări sunt în strânse relații economice, iar ținta schimburilor comerciale crește de la an la an preconizându-se praguri de până la 10 miliarde de euro. Acesta este și motivul pentru care între Turcia și România există numeroase acorduri care facilitează efectuarea transporturilor, incluzând transportul rutier internațional de marfă.

 

Din România în Turcia transportul rutier de marfă este liberalizat spre diferență de traficul de tranzit care presupune existența unor aututorizații de transport.

 

Ce fel de mărfuri reprezintă obiectul schimburilor intracomunitare dintre România și Turcia?

 

Din România în Turcia se exportă în ultimii ani cantități industriale de carne de vită, dar și animale vii, în principal ovine. Aproape jumătate din carnea de vită consumată pe piața turcească provine din România. Pe de altă parte, țara noastră importă din Turcia un volum mare de textile și alte bunuri de consum casnic.

 

Transport marfă România – Turcia sau Turcia – România la prețul corect

 

Înscrie-ți marfa în platforma BidTrans și beneficiezi de servicii de transport rutier marfă România – Turcia și retur la prețuri cu până la 50% mai convenabile decât cele practicate de casele de expediții. Folosind platforma BidTrans poți să transporți marfă generală, agabaritică, ADR sau refrigerată, în regim exclusiv sau de grupaj, din orice colț al României și până în Istambul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Konya, Antalya, Kayseri, Mersin, Diyarbakır, Eskişehir, Samsun, Malatya și multe alte orașe la prețuri permanent actualizate pe baza unui algoritm asemănător celui folosit la bursa de mărfuri. Succesul și valoarea profitului în afaceri depinde de calitatea și prețul serviciilor transporatorilor cu care colaborezi. Nu fă compromisuri din niciun punct de vedere și alege BidTrans!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *