fbpx

Transport rutier de marfuri generale intern și internațional

Transport marfa in regim exclusiv sau grupaj

Transport marfa in regim exclusiv sau grupaj

Transportul de mărfuri generale este considerat transportul standard. El reprezintă cel mai solicitat serviciu de transport intern și internațional și vizează mărfurile care nu solicită condiții de transport speciale.

În categoria mărfuri generale sunt incluse echipamentele industriale sau agricole, decorațiunile interioare, textilele, cosmeticele, echipamentele IT și multe alte bunuri de uz casnic sau industrial cu condiția să poată fi transportate în camioane MEGA, exclusiv sau în regim de grupaj.

Transportul exclusiv

Transportul exclusiv se mai numește și transport complet. Acest tip de transport presupune încărcarea unui vehicul cu marfă care să ocupe întreg spațiul mijlocului de transport și care să aparțină unui singur client. Transportul exclusiv este eficient din punct de vedere al duratei de timp, dar presupune un volum suficient de marfă încât să nu mai permită încărcarea altor bunuri în lipsa cărora serviciul ar putea deveni neprofitabil pentru transportator.

Transport în regim de grupaj

Transportul bunurilor aparținând mai multor expeditori în diferite puncte cu același vehicul se numește transport în regim de grupaj. Mărfurile transportate astfel pot fi produse prelucrate sau produse finite, ambalate individual sau colectiv. În general, aceste mărfuri sunt de dimensiuni mici, iar la exterior au o formă fixă, care nu permite defalcarea. Pentru acest tip de transport, tarifele se stabilesc în funcție de greutatea și volumul mărfii.

Pe platforma BidTrans găsești servicii de transport rutier marfă în România și în Uniunea Europeană la prețuri convenabile, cu până la 50% mai mici decât la casele de exepediții. Algoritmul nostru recalculează în permanență tarifele și stabilește bugetul minim și maxim necesar pentru efectuarea transportului dorit. Ai de trimis marfă generală sau orice alt tip de bunuri și produse? Înregistrează-te aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *