fbpx

Transport rutier de textile și confecții

Transport confectii intern si international

Transport confectii intern si international

Hainele și produsele textile necesită servicii de transport rutier speciale. În general, astfel de marfă se transportă în diferite puncte ale Europei pe umerașe. Transportul pe umerașe se consideră cea mai convenabilă metodă deoarece păstrează nealterate calitatea și însușirile hainelor, fără a le știrbi din valoare. Această metodă este preferata expeditorilor de confecții pentru transportarea produsului finit.

Prin ce se evidențiază vehiculele de transport rutier de textile și confecții?

Transportul rutier de haine pe umerașe presupune existența unor vehicule speciale. Cele mai multe sunt prevăzute cu bare pentru agățarea umerașelor, iar unele au în dotare chiar și lifturi hidraulice care ajută la încărcarea și descărcarea mărfii. 

Suporturile pentru umerașe se numesc stendere. Pentru a evita apariția ruginii care reprezintă un risc major pentru textile, stenderele sunt cromate. Dispunerea stenderelor în interiorul remorcii diferă de la vehicul la vehicul. Cu scopul de a acomoda textile și confecții de diferite mărimi, ele nu se montează niciodată toate la aceeași înălțime și nici la aceeași distanță unele de celelalte. 

Transportul rutier de îmbrăcăminte este un element important al industriei textile. De el depinde dezvoltarea firmelor cu acest obiect de activitate indiferent de amploarea afacerii. Pentru servicii de transport rutier de textile și confecții intern sau internațional la prețul corect, îți recomandăm înregistrarea în platforma BidTrans. Transportatorii noștri afiliați asigură și acest tip de transport, iar în schimbul lui poți fi convins că nu vei plăti niciodată mai mult decât prețul real al pieței. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *