fbpx

Transportul de marfa auto primeste vesti bune

Transport marfa auto

Transport marfa auto

Transportul de marfa auto primeste vesti bune de la Porsche Romania oferind tot mai multe curse pentru acest tip de transport.

Livrările Porsche în România au crescut cu 7% în 2019, faţă de anul anterior, până la un total de 35.332 de unităţi, impulsionate în special de noile SUV-uri aduse în portofoliul mărcilor de autoturisme pentru pasageri, arată datele constructorului auto, publicate vineri.

Potrivit sursei citate, SUV-urile incluse în portofoliul mărcii Seat – Arona, Ateca şi Tarraco- au contribuit, de altfel, la o creştere de aproape 48% a livrărilor de maşini pentru marcă. Jumătate din livrările totale de automobile Seat au avut ca obiect un model SUV.

De asemenea, Volkswagen şi Skoda au rămas, anul trecut, cele mai căutate mărci din portofoliul Porsche România, cu livrări totale de 15.155 de unităţi, respectiv 13.898 de unităţi.

„Evoluţia mărcii Volkswagen a fost susţinută puternic, de asemenea, de cererea pentru SUV-uri. Până la finalul anului marca livrase clienţilor săi un total de 6.800 modele SUV, cu 51% mai mult decât în 2018. SUV-urile au acum o pondere de 45% în livrările totale Volkswagen din România. Şi marca Skoda şi-a întregit gama de SUV-uri, o dată cu startul vânzărilor pentru modelul Kamiq. Acesta completează prezenţa mărcii pe acest segment, unde mai are în ofertă modelele Kodiak şi Karoq”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În cursul anului trecut, Audi a livrat 1.763 de unităţi, cu o creştere a ponderii modelelor SUV, odată cu lansarea Q3 Sportback, pe un segment nou, respectiv cel al SUV-urilor coupe de mici dimensiuni.

De asemenea, marca Volkswagen Vehicule Comerciale a avut o evoluţie mult peste cea a acestui segment de piaţă, raportând un avans de 12,4% al livrărilor. În acest context, livrările modelului Transporter au crescut cu peste 45% pe parcursul anului 2019, în timp ce modelul Crafter a înregistrat un avans de 20%, comparativ cu anul anterior.

Reţeaua Porsche România îşi desfăşoară activitatea în ţară prin 82 reprezentanţe în 29 de judeţe.

Porsche România este cel mai mare importator auto din România şi importatorul general pentru mărcile Volkswagen, Audi, Seat, Skoda şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. În cei peste 21 de ani de activitate pe piaţa locală, Porsche România a vândut peste 500.000 de autovehicule şi a generat 3.500 de locuri de muncă în reţeaua proprie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *