fbpx

S-a lansat singura platformă destinată transportatorilor unde prețul este întotdeauna cel corect 

Bursa de transport marfa BidTrans.eu

Bursa de transport marfa BidTrans.eu

BidTrans este prima platformă prin intermediul căreia poți solicita servicii de transport marfă intern și internațional la prețul corect. Ea este o platformă cu circuit închis destinată transportatorilor, care nu permite accesul intermediarilor și care, prin înregistrare, pune la dispoziția beneficiarilor cotații de preț fără comision.

 

BidTrans a luat naștere din dorința de a elimina din piața transporturilor suprataxarea și a facilita dezvoltarea afacerilor firmelor de transport, dar și a beneficiarilor acestora. Până în ziua de azi comisioanele impuse de casele de expediții au influențat negativ pețurile din piața transporturilor. Din acest motiv, multe firme de transport marfă au ajuns în prag de faliment pierzând în fața concurenței, iar beneficiarii serviciilor de transport au fost obligați să plătească în plus pentru servicii de intermediere care în realitate nu le aduc niciun câștig. BidTrans rezolvă însă acest impediment oferind companiilor de transport șansa de a-și dezvolta afacerea, iar beneficiarilor prețuri cu până la 50% mai mici față de intermediari.

 

Pentru beneficiari înregistrarea în platforma BidTrans se face gratuit. Prin crearea unui cont primești acces la cotații de preț calculate pe baza unor prețuri reale și nu speculate. Algoritmul folosit de platforma BidTrans este unul complex, conceput să afișeze la fiecare interogare valoarea EXACTĂ a transportului solicitat de utilizator la momentul respectiv. Sistemul este specific bursei de mărfuri sau pieței forex și folosește inteligența artificială pentru a determina bugetul minim și maxim necesar pentru transportul mărfii beneficiarului, făcând ca platforma BidTrans să fie unica platformă de acest fel din piața transporturilor.

 

Toate vehiculele firmelor de transport existente în platformă sunt verificate manual în mod constant. În plus, BidTrans nu se rezumă doar la certificatul de înregistrare al transportatorului, ci gestionează și date precum valabilitatea ITP-ului, a asigurării RCA și în primul rând a asigurării CMR în concordanță cu politica europeana de protecție a datelor. Această verificare temeinică permite desfășurarea transporturilor în condiții de maximă siguranță, punând la dispoziția beneficiarilor exclusiv companii de transport demne de încredere.

 

Gata cu prețurile ale căror cifre nu reflectă valoarea adevărată a serviciilor de transport marfă. Platforma BidTrans oferă oricărui antreprenor posibilitatea de a trimite marfă oriunde pe teritoriul țării cât și în afara acestuia plătind doar valoarea reală a transportului.

Pentru mai multe informații și detalii cu privire la paltforma BidTrans, vă rog să ne contactați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *