fbpx

Transportul de marfa virusat cu corona

Transportul de marfa afectat de corona virus

Transportul de marfa afectat de corona virus

Transport marfa sau transport de marfa, indiferent cum ne promovam, toate firmele de transport intern sau international sunt afectate de Corona Virus.

In mod cert transportul de marfa este influentat de criza virusului Corona, lasand la o parte toate glumele ce se gasesc pe internet in momentul de fata legate de acest virus, problema este una serioasa in care zilnic mor zeci de oameni, dar si mai important sunt panicati alte milioane.

In isteria creata de posibilitatea unei pandemii la nivel global oamenii pur si simplu au luat-o razna, au inceput sa-si faca provizii pentru saptamani intregi: pungi de faina, baxuri de ulei sau zahar, conserve si absolut orice alt gen de mancare semi-preparata sau ne-preparata ce poate rezista un termen de timp mai lung.

Supermarketurile au fost efectiv asaltate de oameni disperati de a pune deoparte ceva de mancare… „ca daca vine virusul si ramanem nemancati”.

TRANSPORT MARFA! SI CE!?

In conditiile actuale orice firma de transport marfa isi pune intrebarea: „Unde o sa ne aduca tot circul asta cu pandemia Corona Virus?”. Raspunsul este simplu: nimeni nu stie, nu stiu guvernantii, nu stiu analistii financiari, se pare ca nimeni nu ne poate da un raspuns cu privire la cand se va termina aceasta mascarada in care sute de firme au inchis portile.

Nu gasesti furnizor de transport marfa?

Daca te afli insa de partea cealalta a baricadei ridicata in jurul camioanelor de transport de marfa, si ai nevoie sa distribui paleti in Europa, sau in Romania, atunci trebuie sa stii ca este foarte greu ca in aceasta perioada sa poti sa-ti faci niste calcule precise legate de costurile pe care le vei avea cu livrarile.

Iti recomandam sa te inscrii pe platforma BidTrans.eu (complet gratuit) si sa incepi sa-ti cauti noi colaboratori cu care sa-ti transporti marfa. In cadrul platformei o sa gasesti sute de firme de transport atent verificate, cu licente si asigurari valabile.

Succes, si sa ne auzim sanatosi!

Transport marfa - sofer se protejeaza de covid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *