fbpx

Transport internațional de marfă România-Polonia și retur

Transport de marfa international Romania-Polonia

Transport de marfa international Romania-Polonia

Din punct de vedere economic, Polonia ocupă locul opt în topul țărilor fruntașe ale Uniunii Europene și este cea mai dezvoltată din țările fostului bloc sovietic. Între anii 2007-2008, Polonia a fost singura țară din EU care nu a suferit de pe urma crizei economice. Ba mai mult, economia sa a cunoscut o dezvoltare continuă începând cu anul 1991, un record pentru uniune. Acestea sunt și motivele pentru care afacerile de import/export cu Polonia devin tot mai numeroase și serviciile de transport internațional marfă România-Polonia și retur din ce în ce mai căutate.

 

Situația importurilor și exporturilor din Polonia

În Polonia majoritatea produselor importate sunt bunuri de capital folosite pentru retehnologizarea industriei și pentru producția de materii prime. Pe lista importurilor din Polonia se află utilajele și echipamentele care ocupă un procent de 38% din totalul bunurilor importate, produsele intermediare cu 21%, chimicale cu 15% și carburanți, lubrificanți, materialele conexe și alte materiale 26%.

Exporturile Poloniei sunt foarte diversificate. Mobila, produsele din lemn de esență tare, alimentele, hainele de zi, pantofii și cosmeticele se bucură de cea mai mare atenție. Dar și mașinăriile poloneze au piața lor în afara granițelor țării, unde sunt considerate de mare valoare. 

Transport marfă România-Polonia sau Polonia-România

La BidTrans găsești transportatori marfă către următoarele destinații din Polonia: Varșovia, Krakow, Lobli, Poznan, Torun, Bielsko Biala, Gorzow, Opole, Rybnikm Ruda Slaska și nu numai! Indiferent de orașul de încărcare sau descărcare al mărfii tale transportatorii noștri afiliați îți oferă servicii de înaltă calitate, al căror preț este calculat pe baza unui algoritm viu, asemănător celui al bursei de mărfuri. Înregistrează-ți marfa pe platforma BidTrans și scapă de comisioanele de intermediere către casele de expediții, investind astfel doar în ceea ce merită cu adevărat pentru afacerea ta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *