fbpx

Transport marfă internațional pe ruta Romania – Italia

Transport marfa international Romania Italia

Transport marfa international Romania Italia

Italia este una din cele mai industrializate țări de pe glob. Economia sa acoperă arii extinse precum industria automobilă, industria producătoare de electronice și bineînțeles, industria modei. Cu toate acestea, Italia importă o bună parte din materia primă vitală pentru dezvoltare, constituind un mediu propice pentru afaceri și un motiv bun să te interesezi de cea mai avantajoasă formă de transport marfă internațional România - Italia.

Ce tip de marfă să transporți în Italia?
Pentru un român, mediul de afaceri italian este unul ușor de înțeles. Obiceiurile similare și personalitatea generoasă și sensibilă care caracterizează ambele popoare, sunt doar două din motivele pentru care ne potrivim ca parteneri de afaceri. În plus, orice tip de materie primă din România precum lemnul, pielea, lâna, fibrele textile, metalele prețioase sau aliajele, este ideal pentru o afacere de succes cu Italia.

Transport marfă în Italia la prețul corect
Dacă firma ta are ca obiect de afacere oricare din materiile prime amintite mai sus, noi cei de la BidTrans, prin platforma noastră destinată transportatorilor, te putem ajuta cu transportul mărfii în Italia la prețul corect. Ai marfă de transportat? Înregistrează-te acum și profită de prețuri cu până la 50% mai avantajoase decât în oricare altă parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *